Het Kosmische Plan | Heidi Van Tirol

Onderverdeling Esoterische en spirituele roman 
Titel Het Kosmische Plan
Omschrijving

Heidi Van Tirol brengt op een speelse wijze een boodschap aan alle mensen om vrolijker en gemakkelijker door het leven te gaan. Dit wordt getoetst met allerlei voorbeelden en grappige anekdotes geïnspireerd door ingevingen, situaties en voorvallen die zich hebben voorgedaan in haar leven en recentelijk tijdens haar reizen, o.a.  Ibiza, Oostenrijk, Duitsland, Thailand, Hong Kong en het Zuiden van Frankrijk.

Het spirituele is heel belangrijk in haar leven en de boodschap uit de titel

“Het Kosmisch plan”- is dan ook de drijfveer van dit verhaal en haar wil naar de mensheid toe om dit in het openbaar te verkondigen, in zodanige vorm dat het kan door gegeven worden aan deze- en volgende generaties.

Een brutale moord brengt het hele team onder hoogspanning. Esther wordt tijdens het onderzoek geconfronteerd met de meest bizarre mensen, die allemaal de mogelijkheid en een reden hadden om deze misdaad te plegen. Het hele team zoekt koortsachtig naar aanknopingspunten in het verleden van alle betrokkenen die de revue passeren, maar enkel tegenstrijdige verklaringen hopen zich alsmaar op. Een doorbraak komt er uit onvoorziene hoek en  brengt de hele zaak in een ware stroomversnelling…

Bio auteur Heidi Van Tirol
Aantal pagina's 137
ISBN nummer 9789492887085
Hard copy of e-book Hard copy & e-book
Prijs

€ 19,95            € 10,95

Uitgeverij Vertelpunt Uitgevers
BESTEL E-BOOK BESTEL 

U kan hier een uittreksel lezen.

UA-100687733-1